Bila jarang² sampai awal

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Selamat pagi...
bila hari ini terawal sampai opis..
sebelum pukul7 dah sampai..wah!mcm tak percaya pulak..hihihi...
Alhamdulillah...sesekali sampai opis awal..
kalau tidak...lagi 10 minit...lagi 5 minit nak pukul7.30 baru sampai..

Pagi tadi bangun awal..
sebab dah lama pulak rasanya tak masak bawak bekal bekpes pagi...
ha..pagi ni masak nasi goreng biasa je...
untuk bekpes...:)


Bila dah sampai awal kat park kereta..
nak berjalan ke bangunan tu jadi slow la..
ceh..menikmati pemandangan pagi katanya...
sambil naik tangga...sambil selfie..haha..MAMPU??
tak ada orang berani laa...klu ade org memang tak kan buat laaa...huhuhu....

HAPPY WORKING!


-LOVE xoxo-
  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

4 comments:

  1. hahahaha...sep sikit kak! Sally pun sampai gila awal harini...nasib la kunci opis ada kat sally!

    ReplyDelete
  2. bagus sampai awal, takde la kelam kabut gitu..sempat selfie lagi..hehe..btw, nasi goreng nampak sedap!

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...