Aktiviti time lunch lama


السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

ewah² bukan main elok lagi bawak bantal sampai 2 g opis..
kalau ikutkan klu tempat lama dlu...
selimut ngan toto pun ada..sebab ade bilik khas untuk berehat..
sekarang sedar diri...bawak 2 bantal je..huhu..

itupun bukan selalu sgt tidur pun..
sebabnya sakit kot belakang nie tidur letak kepala atas meja.
adoi...sesekali boleh laaa...
selalu silap² terus bongkok 3..huhuhu...
 
-LOVE xoxo
Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

9 comments:

  1. akak pon ada bantak kecik..tp tak tahan tu akak kidnap bantal busyuk alysa..hihihi

    ReplyDelete
  2. Akak hari ni tak sempat membuta Nieyl ...
    Kena menghantar keperluan anak di madrasah..
    sebab minggu ni tak balik cuma outing jer ahad..
    Sedap kan bila dapat tido tghri sekali sekala :D

    ReplyDelete
  3. ohhh...relax la kak...Sally pun ada...tapi kami satu opis tido bawah meja sendiri...muat...hahahaha

    ReplyDelete
  4. Salam.. haiii..
    kunjungan balas.. :)

    cantiiiiiikkkk nya blog ni..
    paling suka signature awak dengan hashtag2 tu... :)

    keep blogging..

    ReplyDelete
  5. serious best kalau ade bantal masa duduk tuh letak plak kat belakang..perghh;..boleh terlena kejap masa keja..haha

    ReplyDelete
  6. Akak kalau lunch malas sgt nak makan kat luar..selalu tapau je pastu layan la movie ape2..

    ReplyDelete
  7. yes sakit badan tengkok kalau tidur kat meja, kan?
    aida kat opis bw tikar, selimut dan bantal.
    sebab ada bilik sendiri :)
    lega...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...