Terlalu manja

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Selamat pagi uolls...
hari isnin yang tenang...tanpa kebizian..hihihi...
Selamat bekerja semua...:)
 Kadang² kelakar pun ada tengok si mieka nie...
Kalau nieyl duduk je nak tgk tv ke..
dia mesti datang baring dekat²....

Konon nak amek perhatian lah tuh..
8 jam mama dia pergi kerja kan...

tengoklah...manja nye mengalahkan budak kecik...
bukan main relax..suka ar tuh bila orang belai dia mcm tu...

Baru² nie pelik jugak kenapa dia asyik bergaduh je ngan si nieki tu..
rupanya smlm baru tahu...bila nieki manja² ngan papa dia...
mieka cemburu,,, amboiii...mieka..dah pandai cemburu² dah skrg nie....
tapi kalau tinggal berdua elok je main sama..
hmm...nakal betul...

-LOVE uolls-
  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

6 comments:

  1. Sebagai tuan yg membela pasti tahu kerenah anak-anak kucing ini
    Comel sangat tu:)

    ReplyDelete
  2. hahaha mcm2 kan 2 ekor ni .... ade die prasan cam kita kan ...mmg nieyl ngan husband bahasakan papa mama ke ngan cat tu ...sama cam kawan kite ..... sampai kita konpius .... sejak bila kawan ni ade anak kecik ...hihihi tup2 je kalut nk blik rumah risau kat baby ,,,,,,comey betui

    ReplyDelete
  3. cat pun ade perasaan jgk..mcm manusia.. ;)

    ReplyDelete
  4. comeinya kucing ni... kat rumah ni ada juga kucing datang... sejak malam raya aritu... smpi la tak moh pi dah... dah duduk menetap kat sini pula.. huhhuhu saya takut kucing!!!

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...