Beku...beku....

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ


Tak tahu la kenapa hari ini ekon office nie...
sejuk dia menyusuk ke tulang...
Ingat ini kutub utara ke..beruang kutub duduk..
manusia nie..Ya Allah...

Nak taip pun kebas tangan nie...
Kulit kering..naik abis lotion nie...
ini kena beli stokin tebal...sarung tangan tebal...
pakat pakai...macam keje kat oversea..hihihi..berangan!

Ini tak boleh duduk mengadap pc je nie..
mahu keras satu badan...
kena buat keje yang bergerak...

Office uolls sejuk mcm kat kutub utara x?

-LOVE uolls-



  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

5 comments:

  1. sama.. sejukkk dari tghri td T_T
    ni lg bertambah sejuk sbb hujan . hehe

    ReplyDelete
  2. Mendung kot hari ni Nieyl.....tu yg sejuk tak menghengat tu...
    Tp seronokkan kerja sejuk sejuk ni dpd panas....ye dak...cuma kena standby stokin ler

    ReplyDelete
  3. dah lama tak rasa aircond yangs ejuk ..aku suka .... kat opis abru ni agak tak berapa sejuk sgt .... byk sgt tingkat dan berada di atas sekali kot

    ReplyDelete
  4. kalau time ujan, memang bilik aida ni mcm kutub la.
    tu yg buat nescafe panas :)

    ReplyDelete
  5. haiii..baru nak ajak pi kejer kat Korea..hahhahaaa (joke je)
    kalau dah sejuk air cond tak leh nak tahan camana nak kejer kat Korea nih..Kat Korea lagi sejuk..hohoohohohoho........

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...