Shopping Shawl Again....

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Apabila nieyl start shopping....
Inilah hasilnya...Bila mood shopping shawl tibaaa..
sekali borong 9 helai uollss...
kali ni jenama mumuscarves..

Ada target nie nak buat koleksi semua color..
huhu...hopefully tercapai laaa...

Bila shawl bertambah...
stok hanger shawl dah kehabisan di rumah..
terpaksa la pakai hanger baju untuk sementara...
sebab baru order on9 hanger shawl..
30 pcs hanger dah abis digunakan untuk hanger shawl yg sedia ada...


Ok..hanger dah pun beli..tunggu sampai depan umah pulak..
skrg tgh usha cari stand tudung...
sebab yang ada pun dah nak roboh dah uollsss...
dah terlalu padat ngan tudung..ngan shawl..

*shopping shawl ni pun..senyap²..haha
takut kena marah ngan en.husband...huhuhu...
lelagi klu dia tahu harga sehelai shawl ni...haha...
berapa??huhu...biarlah rahsia :P

sebab dah jatuh cinta ngan shawl nie..
pertama kali pakai..shawl yg paling cepat bersiappp...
-LOVE xoxo-

  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

8 comments:

  1. haha..macam sama je kite..shopping senyap2. guna alamat office :)

    ReplyDelete
  2. leh buat bisnes balik ni nieyl ekekekeekekekeke....

    ReplyDelete
  3. tudia banyaknye .....
    sakanla pasni

    ReplyDelete
  4. Banyaknya..alamat office suami xtahu apa kita belanja..heheh

    ReplyDelete
  5. Wah...Banyaknye...Owh btw Nieyl, fiqa boleh bukak dah blog Nieyl. =)

    ReplyDelete
  6. huiiii kakak! ni kes nak bukak butik ke macam mana? hahahaha!

    ReplyDelete
  7. wow! takpe nieyl, beli utk tutup aurat.
    in shaa Allah mr.asben x marah.
    aida masih lagi rasa canggung kalau pakai shawl.
    lately da kembali pakai bawal :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...