Seronoknya Mandi Sungai

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Cerita cuti 1 Malaysia aritu..
Abg bawak anak² dia pergi mandi manda kat sungai pangsu...
tetiba lak rasa mcm dah lama gila tak berkelah kat sungai...





Itulah anak² kan...kalau kita bawak kat tempat yang dieorang suka...
mandi seharian pun x kisah..sampai kecut² semua...
Puas mandi sungai...

-LOVE uolls-
  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

5 comments:

  1. kita tak pernah lagi dating sungai pangsu.. maybe boleh try mandi sini 1 day

    ReplyDelete
  2. Akak pun dah lama tak bawa anak2 berendam kat sungai..
    yg tak tahan bila ketar gigi tu.. sejukkkk

    ReplyDelete
  3. wah,bestnya mandi sungai.teringin juga nak bawa budak-budak mandi sungai.tapi tengah tunggu green light dari husben.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...