Selepas 7 hari..

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Alhamdulillah..selepas 7 hari...
mummy ngan daddy dia baru benarkan untuk pos gambar baby sulung dieorang..
Acue ngan Maklang dah pos kat Facebook...
Maklong pos kat blog je lah ye....:)

Okey uolls...kenalkan buah hati semua orang...
Muhammad Adam El Zaffril..
nieyl panggil dia ADAM..
ada jugak yang panggil dia Zaffril..

Semoga menjadi anak yang soleh dunia dan akhirat sayanggg...

-LOVE xoxo-
  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

7 comments:

  1. tahniah nieyl...bila lahir ni? mcm usia anak sy jer

    ReplyDelete
  2. Wah.. comelnya baby ni.. semoga membesar jd anak soleh

    ReplyDelete
  3. Semoga Muhammad Adam El Zaffril membesar dengan sihat dan menjadi anak yang soleh.

    ReplyDelete
  4. selamat datang Muhammad Adam El Zaffril.. :)

    ReplyDelete
  5. welcome cute baby.
    moga membesar jadi anak yg soleh :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...