Selamat Hari Raya

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Siapa bekerja hari ini?
jadi uolls sama lah macam nieyl..
hari ini masih bekerja..dan jumaat pun insyaÁllah...
akan bekerja jugak..

Sunyi office hari ini..hanya dengar suara anak²..
yang ikut mak pergi kerja hari ini...
Selamat hari Raya semua...

Oh ya..di saat ini jugak, nak share..nieyl punya BFF merangkap BIRAS..
ketika ini masih dalam labour room...
Bertarung nyawa..semoga Allah permudahkan segala urusan dia..
dipermudahkan proses melahirkan..Amin...

agak excited juga la..sbb ia merupakan cucu MIL yang pertama,
anak buah yang pertama belah en.husband..
MIL pun ada di hospital menanti bersama..
hmmmm.... (sayuuuuuuuu)

-LOVE xoxo-
  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

4 comments:

  1. semoga dipermmudahkan untuk biras ... kami pun kerja ...mmg anak2 la peneman ...

    ReplyDelete
  2. Samalah dengan kite.. masih di pejabat.. pun sama.. halwa telinga dihidang dengan suara anak2 member off.. ;)
    Moga dipermudahkan urusan bersalin ur biras tu.. ;)

    ReplyDelete
  3. saya kerja (pergi university).. hahaha.. tapi tak de mood sebab dah ramai yang bercuti

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...