07 September, 2015

Second DIY Kad by nieyl

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Kad demi kad dihasilkan untuk dihadiahkan pada mereka yang special..
Bersama hampir 5 tahun,last week hari terakhir dia bergelar pekerja..
Sbb hari ini bermula kehidupan sebagai seorang student :)

Ok jom tengok projek yg nieyl buat bermula petang khamis..
Petang khamis tu aktiviti potong memotong..cantum²..
Idea dapat kira last minit jugak..
so,apa yang terbayang dlm kepala...
di keluarkan dalam bentuk kad..hihi..
Even kakak² yg tlg potong² nie pun igt nieyl beli kertas hadiah..huhu..
xde masa nak beli kat kedai okey..sbb nak pakai x byk..
so,print saje..n gunting bulat²...
Kemudian,lipat dan cantum seperti di atas tu..
Okey yg nie dah siap..hanya perlukan 9 bulatan..
8 untuk bunga..1 untuk tapak...
 Untuk huruf pula, cari tulisan yang menarik..print..gunting..
nak nampak timbul, amek kotak...gunting,n tampal.. :)
Ini baru 30% bahagian hadapan..
Nak tengok yang dah siap??hihihi..
jom..
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:

Ok ini muka hadapan..

Slot ucapan semua dalam sektor
kotak² untuk ucapan pun print n gunting..
Yang paling menyentuh hati adalah....
gambar² kenangan bersama..:(
Kenangan yang tak mungkin dapat di lupakan...

Mereka adalah yang terbaik...
nanti nieyl story lagi kenapa nieyl kata mereka adalah yang terbaikkk...:)

-LOVE uolls-
  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

7 comments:

  1. alahai...kreatifnya.. boleh wat niaga ni..hehehe

    ReplyDelete
  2. cik Neila awak memang berbakat!!..kagums


    Aishah

    ReplyDelete
  3. Sooo kreatif..tak terfikir pula nak deko kad macam ni.next time nak try buat macam ni,bole tak?

    ReplyDelete
  4. amat kreatif !!!
    puas ati buat sendiri...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)