REVIEW BLOG : Bunga Kayangan

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Bila perut dah mula merasakan kekenyangan..
Urat² mata memberi isyarat supaya kelompak mata melabuh tirai....
sedar² handphone bunyi..haha..buruk benor perangai lepas makan..tidur..haha..

oklah..jom kita teruskan review blog winner...
milik siapa petang ini...
ok kali ini dari bunga kayangan..


Buka je blog nie hati sangat senang...
Mood bertukar...hihi..sbb blog ni warna pink..fav color laaaa...
suka sangat²....

Ada macam² resepi kek dalam blog nie...
nieyl sebab terjah tengok senarai resepi..yumyummm...
suka²....lepas tu ada ruang petua ngan tips...
mcm² lagi..

Yang paling nieyl suka adalah deko rumah...
jarang² ada blog yang ada ruang deko nie..
bgs²...;)

........................................................................

twitter : oniwatie
  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

6 comments:

  1. Nice je blog kayangan ni.. Pink lembut je..")

    ReplyDelete
  2. Terima kasih yer Nieyl sudi review blog akak :)

    ReplyDelete
  3. ok...saya pon nak terjah blog kayangan tu...bestnya dengar ada banyak resepi!

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...