Polis Evo...dah tengok?

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Ada perasan beberapa blogger buat review pasal Filem Terhangat skrg nie...
POLIS EVO...wow!RM8J... bila baca komen² orang kat laman² sosial...
teruja jugak la nak pergi tengok kehebatan filem nie...
Tanpa fikir panjang terus beli tiket tengok midnight laa...

Ingatkan midnight tak la ramai orang..
peh!full house okey....dari atas sampai bawah!
super hebat filem nie sampai boleh penuh hall malam tu...

Lakonan sam ngan zizan memang nampak keserasian..
bersahaja tapi mantap..elemen lawak pun ada..tapi tak lebih sgt laa...
sebab bukan filem lawak pun kan...nampak sikap ketegasan zizan sebagai polis..

Elemen cinta cintun pun tak berat sangat..so..so je..
die lebih kepada action laaa...
kalau tanya suasana dalam hall tu...
kejap senyap..kejap ketawa...
Kalau nak tengok nora danish ckp lograt terengganu...
Dalam filem nie laaaa.....

So,kepada yang tak menonton lagi...
boleh la pergi :)


-LOVE xoxo-
  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

6 comments:

  1. Belum tengok lagi. Kat kelantan takdak cinema.

    ReplyDelete
  2. Ramai yang kata filem nih best.. tapi sis x suka sgt masuk panggung. bingit tinge.. hehehehe

    ReplyDelete
  3. tu laaa nieyl...kutipan dah rm8juta...hebat2... bagus laa filem melayu ye tak.... akak nak tgk tapi mcm lagi tertarik tgk hotel transvylnia tu hahaahahah ye laa budak2 nak tgk kan...kene laa polo pilihan dieorg....

    ReplyDelete
  4. wow tak sabar nak tgk.
    skang tgh tunggu boboiboy the movie.
    nak bwk anak2 :) especially ijat...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...