Mereka Teristimewa

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Hai uolls..dah petang dah...
Sebelum nak punch kad balik jap lagi..
nak update satu entry...

Last week seorang dr unit last day bekerja..
Sebelum sambung study..
Hari akhir hari tu hari jumaat..
so,nieyl cadangan pakai 1 tema warna baju..
so, vote purple..hari jumaat tu kami serba puple..hihi..
 hari² terakhir breakfast bersama..
 Habiskan masa bersama..sebab lunch kebiasaanya kakak yang nak sambung study tu amek anak sekolah..so,breakfast je boleh sama..
 sebelum keluar ke cafe tu..amek gambar dlu...hihi...
 Bila semua orang dah pulang ke rumah dlm pukul6 ptg cmtu...
mula kita bergambar sama²..sebagai kenangan...
 di antara semua nie..nieyl adalah adik...paling bongsu...
 Masing² ada keistimewaan sendiri..apa yang best ialah kemana sahaja..bersama...
 kakak yg gambar kecil atas tu,baru jgk berpindah ke jabatan lain...
walaupun jauh di mata..hati dn jiwa tetap ngan kami...
dia pun pakai purple hari jumaat tu...
Walaupun kakak²,dieorang nie sgt best..sgt sporting..sgt teristimewa...

Banyak kenangan bersama...
orang kata kalau keluar dr unit nie...
mungkin tak kan dapat apa yang pernah kita dapat skrg nie...
sebab tu la syg sgt ngan dieorang nie..muuuaaahhh!!!

ok bye²...jumpa esok...

-LOVE uolls-

  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

6 comments:

  1. sedihkan bila kwn2 kita berpindah atau berenti kerja.. Tapi apa kan daya ..huhuhu

    ReplyDelete
  2. comey2 belaka..jangan sedih walaupon tak sama tempat kerja tapi masih boleh contact2..group wsapp kan ado..

    ReplyDelete
  3. Suka tgk persahabatan Nieyl.kipidap

    ReplyDelete
  4. begitulah prsahabatan kan...kalau sudah hari bersama2..susah senang bersama...kemana pun pergi takkan lupa..

    ReplyDelete
  5. Sedih bila kawan pindah tempat kerja kan.

    Salam Blogwalking : www.yanieyusuf.com

    ReplyDelete
  6. perasaan ni mv rasa masa nak pindah dr matrik ke sabah...nangis taw..good luck pada kawan yg sambung study tue

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...