Ini yang tak suka bila .com tukar ke .my nie

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

first of all sorry sesangat kat uolls..
nieyl tak dapat nak BW n membalas kunjungan uolls seperti biasa..
bukan kata nak buka blog uolls je tak boleh..
Nak review blog sendiri pun kena block..
ha...nak sangat tukar kan .my
sedihhhh...

-LOVE uolls-
  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

13 comments:

  1. Oh... apakan daya ianya sudah tukar ke dot my ye..
    Tak apa kakak tetap singgah kalau terjumpa enteru Nieyl..
    Jgn sedih-sedih..

    ReplyDelete
  2. kenapa kena block ek? Tak paham. Hmm. Hmm

    ReplyDelete
  3. tak faham jg kenapa kena block? huhu

    ReplyDelete
  4. tukar blk ke .com nieyl. sy buat 2 hari lepas

    ReplyDelete
  5. ohh alamak kena blog yer kalau tukar.. ok2

    ReplyDelete
  6. eh main tukar2 pula...saya dah migrate ke domain sendiri so tak perasan :)


    Aishah

    ReplyDelete
  7. nieyl.
    aida pun ari tu kena blocked gaks.
    but separuh hari.
    then boleh semula.
    but, on off on off ajer la...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...