Gubahan Buah-buahan

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Pagi² tengok gubahan buah² nie..
tergoda rasanya...kan...















yang simple² tu boleh la klu nak buat untuk wedding ke..
sbb nieyl pun tgh usha² untuk wedding adik tahun depan..

Ok selamat bercuci mata yea...
bukan cuci mulut..terliur tgk buah² tu yea...

-LOVE uolls-
  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

11 comments:

  1. Semuanya nampak segar sedap dan menyelerakan tu..

    ReplyDelete
  2. omo! serius lawaaa! :)
    boleh buat hantaran ni!! hehehehe
    btw, header cantik!

    ReplyDelete
  3. ye la niely...telan2 air liur akak tgk semua gubahan nieh...ni dpt sepasu akak leh abis kan sorang nieh..... hahaahahahaha....nak makan pun sayang sbb lawooooo...leh buat gubahan kat meja candy buffet kan....asek byk gula2 jek ...kalo di seimbang dgn buah2 gini lawoo ape....sihat pun sihat....

    ReplyDelete
  4. Kalau student yg ambil culinary ni Nieyl memang expert bab gubah dan ukur buah cantik macam ini
    Bila tengok cantik nak makan pun sayang:)

    ReplyDelete
  5. wahhhh dah la nampak cantik pastu nampak menarik sgt kiter nak makan!!

    ReplyDelete
  6. sayang nak makan bila dah gubah cantik2 camni.. taktaulah knp susah sgt sy nk baca blog nieyl. setiap kali buka mesti tetiba dia keluar coding satu page. ini pun saya boleh buka lepas dah clear cookies dan refresh byk2 kali..huhu

    ReplyDelete
  7. singgah rabu
    hari ni anum bz sangat2
    x sempat BW

    ReplyDelete
  8. tak sangka buah pun boleh jd gubahan yang cantik cam ni kan ....klu hantar bg ni pun ok jugak buah junjung

    ReplyDelete
  9. ni kalau nampak dek anak-anak aida, memang selamat satu gubahan tu :)
    sgt kreatif!!!

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...