Brownies Aidiladha

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Tengok blog orang lain dok update pasal raya aidiladha...
so,nieyl tak ada apa cter yang menarik pun...
sebab sibuk menyambut ahli keluarga baru..

Malam aidiladha tu adik beradik MIL buat potluck kat rumah MIL...
nieyl ngan adik ipar masak mewakili MIL laa...
Kami masak ikan asam pedas...
nieyl terlebih rajin buat mushroom sup...hihihi...

Lepas tu ada order Brownies dengan member..
yang super sedappp...RM55

Disebabkan terlalu sedappp...
maka dengan muka yang tak tahu malu nie..
pergi minta resepi..haha...kononnyer nak try buat pulak...
resepi dah ada...tapi masa xde lagi nak buat..huhuhu...

-LOVE xoxo-
  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

9 comments:

  1. Salam Aidiladha Nieyl.. Wahh sedapnya brownies tu..bak cikit..hehhehee :D

    ReplyDelete
  2. Wahhh nampak sedap...! Saya pun takde story sangat ttg raya haji baru-baru ni. huhu

    ReplyDelete
  3. Nti dah buat tunjuk kat blog ye sis...hihi..
    memang nampak sedap Brownies ni...:)

    ReplyDelete
  4. selamat hari raya sis... sedapnya brownies...

    ReplyDelete
  5. huuuiiisshhh cam besh je ..... sedap tu

    ReplyDelete
  6. kawan akak bagus...kongsi jugak resepi...kalau org lain...mmg tak la nak bg kan...semoga murah rezeki dia :)

    ReplyDelete
  7. hadoi, nampak rupa nyer pun da tau sedap...
    da lama plak aida tak makan brownies :)
    nak suruh kakak buat la this weekend.
    nak celebrate bday mak :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...