Bread Pizza Super Simple

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Hai uolls...pernah tak uolls rasa..
lapar...tapi malas nak masak yang berat² tgh mlm?
ha..last week mmg mood malas nak masak untuk dinner..
so,tengok apa yang ada aje kat dapur tu..masak laa..

Bahan-Bahan

Roti, sos pasta, cheeses, capsicum dan sausage..


Okey meh nak tunjuk cara² nyer yang sangat simple...
boleh ajak anak² buat jugak :)
 Roti keping..
 Sapukan sos pasta macam sapu jem..
 Letak sausage...uolls boleh letak macam² atas roti tu..
 Letak capsicum, warna hijau boleh,merah ke kuning ke..ikut uolls laaa..
 Kalau ikutkan cheeses letak sekeping..tapi cheeses kat rumah ada sikit je..
so,letak sikit² jelaaa..atas tu nieyl letak oregano sikit...
Bakar sekejap...bagi cheeses dia cair...
Pastu boleh makan dah...sedappp... :)

selamat mencuba :)

-LOVE uolls-
  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

8 comments:

  1. selalu buat untuk fahim .... hehehe tp tak letak capsicum tu

    ReplyDelete
  2. sedapnyeee..penah buat tp xletak capsicum sebab xde stok kt umah..

    ReplyDelete
  3. mmg sedap ni... saya selalu juga buat untuk anak2... org dewasa dalam rumah ni pun suka sangat roti pizza ni...heheheh

    ReplyDelete
  4. yeaayyy ! saya nak trylah balik nanti. thanks ^^

    ReplyDelete
  5. hehe menariknya nak buatlah nanti tq

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...