02 September, 2015

Blog berwajah baru

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Start minggu ni ada beberapa follower yang sgt prihatin..
tau saja ada benda baru kat blog nieyl...
Thanks..lupa nak bagitahu..

This week blog nieyl berwajah baru..
baru la sangat yea... orang kata..
kalau kita nak berjaya..kena berubah kepada yang lebih baik kan..
so, blog berwajah baru..semangat yang baru..
yang penting...WAJIB pink okey..hihi..

First of all..thanks sesangat kat Fiza ..
sebab design header yg menepati apa yang nieyl nak..
dalam masa yang cepat jugak laaa...hihi...
sebab nieyl x sempat nak buat header sendiri..
cuti 3 hari pun sibuk buat renovation blog..
mengadap coding² belakang nie..sampai naik juling mata nie..

Hasil dr buat sendiri..ini lah diaaa...okey tak?

Simple...sweet..soft..
Ok bye!

-LOVE uolls-

  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

19 comments:

  1. cantik!!! sweet sgt pinky2!! i loike!

    ReplyDelete
  2. patut la setiap kali bukak ada banyak2 word keluar.. ingatkan pc kita poblem.. hehhe.. cantik la nieyl.. jue pun buat header baru jer..

    ReplyDelete
  3. Cantik lah. Hasil kerja fiza memang cantik2 ☺

    ReplyDelete
  4. wah3, sudah berubah wajahh, hehe~ nampak smooth je header tuu, hehe~

    ReplyDelete
  5. I like...header bersenada dengan keseluruhan blog..

    ReplyDelete
  6. yeahh..geng pink la kite.,hehe

    Maisarah singgah dari Blog MaisarahSidi.com :)

    ReplyDelete
  7. Salam Nieyl,

    Ehh kebetulan sis pun tukar template jugak dan masih berwarna pink.. Tapi of course blog Nieyl lebih cantik.. ;-)

    ReplyDelete
  8. Selamat pagi..dah beberapa hari tak jengok dah makin cantik blog..

    ReplyDelete
  9. comey cantik...sama taste pecinta PINK..hihi

    ReplyDelete
  10. Nampak simple...putih bersih cantik jugak.....oklah

    ReplyDelete
  11. aida da tgk ni kat blog fiza.
    so suwit header nieyl...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)