Bila En.Suami Request

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Rasa mcm dah jarang² nak update gambar makanan kan..
itu tandanya lauk biasa² saja..yg dah penah publish kat blog :)

Uolls nak tahu x en.suami request nak makan sup tulang...
tak ada masalah sebenarnya...tapi dia request jam 6 ptg...
pukul 8.00 nak makan...dah la kat rumah xde pressure cooker..
so,nak tak nak...kena masak manual laaa...

Pukul9.15 baru boleh makan..
Daging tu yea...haha...tu la minta x kena time..hihi...
Tak apalah..janji hilang keteringan tu..hihi.


Tetiba rasa mcm nak beli pressure cooker laaa...
nak g godek² lazada jap laaa...hihi...

Ok jumpa next entry...
Ok bye....


-LOVE uolls-
Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

9 comments:

  1. mcm husband Fidah pulak...dia tak berapa gemar sup sgt...daging selalu dia request goreng kunyit jer..kalau tulang pulak..dia selalu minta panggang...nak panggang tu la buang masa sikit..

    ReplyDelete
  2. wahh sedapnya.. dah lama tak makan sup daging..

    ReplyDelete
  3. Memang perlu pressure cooker ni Nieyl
    Selain cepat kita nak masak pun cepat
    Kakak guna Noxxa (Amway) dah sebelas tahun masih ok lagi.

    ReplyDelete
  4. Akak pun takde PC..guna pemanggang ikan ajaib tu je, cpt empuk daging tu..:)

    ReplyDelete
  5. suami kami pun suka sup. dia tak suka tomyam, katanya masam.melainkan kalau tomyam tu pedas dan tak masam

    ReplyDelete
  6. Sedapnyaaa sup tulang..
    Saya pun takde lagi pressure cooker tapi dah main kutu beli periuk noxxa..hehehe

    ReplyDelete
  7. wow terbaik la nieyl :)
    resepi pikat suami ni...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...