45 minit?kau rasa??

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Selamat pagi isnin uolls...
sihat?ha..x sabar nak cuti raya yea..
ada yang dah start bercuti ke ari ni?
kalau ada..seronok yea...anak² pun dah start cuti sekolah...
jalan pagi ni pun x sesibuk hari biasa :)

nie cter ari jumaat lepas..
Apa korang rasa kalau nak pakai shawl amek masa 45minit..
adoi...memang tahap stress tau tak...
selalu pakai x sampai 5 minit...
hari jumaat lepas sampai 45 minit...
sampai punch card pun merah..hampeh punye shawl...
ha...ini la shawl yg 45minit tu...
tak nak bekerjasama betul..
ee...sakit ati i okey...

selamat bekerja semua...

-LOVE uolls-

  Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

8 comments:

  1. sabar jela.. time kita nak cepat, time tulah tak jadi-jadi pakai tudung/shawl. hihihi

    ReplyDelete
  2. Selamat HAri Raya Haji in advance dear, hehehe. tazabar nk cuti kan.

    ReplyDelete
  3. tu dia,sampai 45 minit nak kerjakan shawl ni.ehehe.IbuNoey pula jenis yang tak reti nak pakai shawl.kalau ke pejabat,pakai bawal atau tudung sarung je.tapi kadang kalau pakai bawal pun macam susah juga nak gayakan.shawl ni biasanya IbuNoey pakai kalau keluar dengan family je.tak kisah nak sejam ke kalau nak bersiap pun.

    ReplyDelete
  4. hehehe sebab tu akak still setia dgn bawal...

    ReplyDelete
  5. Hmmm... jgn salahkan shawl pulak
    Nasib baiklah hasilnya menawan mata taklah kecewa.

    ReplyDelete
  6. salah satu sebab saya x pakai shawl ialah.. sebab tulah! takut lambat g keje.. hehehhehehehe

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...