Thanks Blog Murni Alysa

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Berapa banyak semut lah nieyl nie telan nie...
sampai terlupa nak buat special review untuk akk murni nie...
sori akk..nieyl terlupa gila²...tadi buka folder gambar² blog..
ternampak gambar hadiah dari akk...

Serius nieyl pun dah lupa nieyl masuk contest apa..
hihi..tapi hadiah dia vitamin dr shaklee...




kalau uolls belum jadi follower Blog Murnialysa nie..
boleh klik sini n follow..
Sebab tak rugi pun sebab dalam blog kak murni..
banyak tips² tentang kesihatan..
Kadang² ada perkara yang kita tahu asas sahaja...
dan ada jugak kita yang asas pun tak tahu tentan kesihatan kita..
so, drpd kita tak tahu...apa kata kita amek tahu..
sebab yang sihat pun badan kita kan.. =)

Jom Follow Blog Murnialysa

-LOVE uolls-
 

3 comments:

  1. selamat mencuba..pemberian yang tak seberapa..semoga sihat sokmo..Aamiiin!

    ReplyDelete
  2. wahhh free sample ke tu ....

    ReplyDelete
  3. tahniah nieyl.
    dpt hadiah vit C.
    elok utk kesihatan :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...