Sketch Picture By Cik EN

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Selamat pagi semua...
Alhamdulillah..hari ini kembali rutin sebagai PA full time..hihi..
Tak ada kerja lain nak buat dah..semua nyer dah berakhir keje part time smlm..
hihi..ramai yang nak tahu kan...
nanti kita cter okey...

Sekarang ada benda yang lagi penting..
sebab orang dah beri secara free..ikhlas..
jadi,kena hargai pemberian org...walaupun hanya cakap thanks kan..

Actually, benda nie orang kata tak sengaja pun..
just tinggalkan komen gitu je..
tup..tup terpilih pula...tu lah orang kata..
tuah manusia kan..siapa yang tahu kan..
Alhamdulilllah..

Kali nie dapat Sketch Picture By Cik EN..
uolls boleh terjah or singgah blog beliau..

Dan dengarnya ada buat contest/ giveaway..
so,uolls boleh la join..

GiveAway Sketch Picture By Eintan Nurfuzie


Inilah hadiah yang di terima...
thanks okey..
semoga murah rezeki..Amin


-LOVE uolls-
 

8 comments:

  1. Eh... menariklah Nieyl:)
    Pandai betul dia buat kan..

    ReplyDelete
  2. ASSALAM CANTIK SKETCH TU SECANTIK ORGNYA...

    ReplyDelete
  3. wahhh tahniah... pandai cik EN wat gambar tu... cantik...

    www.yanieyusuf.com

    ReplyDelete
  4. nieyl!!!..baru la akak dpt masuk blog nieyl..adeh..berapa hari dh duk cube..huwaaaaa

    ReplyDelete
  5. diharap sudilah terima pemberian cik en dalam menghargai pengunjung cik en
    sama2.. :)
    memang de ga pon.. boleh rujuk sini
    http://www.nurfuzie.com/2015/08/giveaway-sketch-picture-by-eintan.html

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...