Sibuk mengalahkan nak buat kenduri kahwin

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Morning uolls...
2 3 hari ini update blog sempat 1 entry jer...
sebab tgh bizi ngan kerja hakiki..di samping tu tgh buat beberapa persiapan..
persiapan jamuan hari raya mcm tahun² lepas jugak...
sebelum majlis masing² bizi balik pun lewat..
smlm pun nieyl sampai umah kol7..
So, majlis bermula jam 10 pg nie..
so,pagi² nie masih lagi buat persiapan..
Nak story lelebih tak best laa...
sebab benda x siap lagi kan...
So,uolls doakan semoga group n cawangan nieyl menang lagi this yea..
okey..=)

Kalau rasa tak sabar nak tahu apa akan jadi jam 10 pagi..
nanti nieyl akan update kat instagram okey :)

Kalau sudi follow @nieylanadia
fb page : Blog Seindah Cerita


-LOVE uolls-

 

6 comments:

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...