Senyum membahagikan

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Selamat Pagi Uolls...
Biasa kalau sampai opis..agak² memek muka kita macam mana?
Masam macam cuka?
Manis macam gula?

Memek muka nieyl kalau tengah drive..
senyum sorang² sebab JOHARA pagi ERA..
Memek muka kalau dah lambat punch card..
pahit macam ubat..haha...
Ha..time nak pergi bekpes..
muka ada senyum sebab nak pergi isi perut ngan makanan..
Lepas tu baru la senyum sepanjang hari...wah!gitu pula ye..


Mulakan hari² kita dengan senyuman..
lelagi di pagi hari =)

-LOVE uolls-
 

6 comments:

  1. senyum xperlu kata apa-apa! hihi.. :P senyum! hihi

    ReplyDelete
  2. Bila bermula dgn senyum berharap semuanya menjadi mudah dan indah utk hari yg dilalui..

    ReplyDelete
  3. akak ni payah nak tunjuk mood dgn air muka....tapi kalo dgn org yg kite tak suke tu mmg air muke ni nampak ssangat tak sukeee ...hahhahaha....

    lagi pun takleh masam2 kang laju jek bos akak tegur haahahahaah...

    ReplyDelete
  4. aida ada dgr ustaz kata kat tv.
    walaupun ada masalah negara skalipun, wajib senyum di pagi ari.
    ia membawa rezeki.
    dgn senyuman tu kadang-kadang menyelesaikan masalah...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...