REVIEW BLOG : MUMMY IDA

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Selamat Petang uolls..
Maaf tak sempay lagi nak BW kat blog uolls seperti biasa...
terima kasih sebab sudi mai jenguk blog nie..

Ok..ptg nie nak teruskan review blog winner² nie..
so,kali ini review blog milik..

MUMMY IDA





Background Blog
Boleh di kategori kan coklat  lah ni yeh . warna natural, neutral bumi . Coklat melambangkan seorang yang bertanggungjawab dan mempunyai kesihatan serta fizikal yang baik . Ia merupakan symbol menyenangkan dan kepuasan serta kejujuran . 

Apa Yang Menarik?
Rasanya blog ni lebih kepada business produk shaklee. Bukan itu sahaja,
banyak ilmu dan pengetahuan tentang kesihatan dalam blog nie. So,
memang molek kalau kita nak tahu apa² tips kesihatan..
dan boleh jugak beli produk shaklee di sini =)

And one more thing..
kalau ada sebarang pertanyaan psl produk shaklee atau kesihatan 

boleh add/follow mummy dia  di

Facebook : Nurul Aqidah Azahar
 Instagram: mummyinthehouse 
Twitter: mummysupplement


-LOVE uolls-
      Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

5 comments:

  1. Tahniah.. Bestnye blog direview..")
    Blog wawa berpeluang tk? Hihi

    ReplyDelete
  2. wah...baru sempat nak bw blog niely...busy mengedir blog sebenarnya...pastu busy dgn kerja jugak

    ReplyDelete
  3. Singgah sini..blog ni IbuNoey kadang-kadang terjah juga.byk tips kesihatan kan.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...