Projek Raya Part 1

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Selamat Tengah hari uolls...
tgh buat apa tu...
Yg mana keluar g jamuan raya..g lunch..
selamat menjamu selera...
mana yang duduk opis mcm diri ini..selamat Zzzzz..haha..

Oklah seperti tahun² sudah...
kiranya acara tahunan jugak la...
hampir setiap tahu kita buat jamuan raya..
ala..maybe tempat kerja uolls pun sama kan..
cuma opis nieyl lain sikit...
kita selalu berkonsep pertandingan..ha..ala..seronok tau..

work together dalam santai org kata..
merapatkan lagi hubungan sesama rakan sepejabat...
1 bahagian,ada 3 cawangan..so,3 gerai laaaa...
tahun nie gerai cawangan nieyl berkonsepkan..
'Stylo n Cute"
tema warna Hitam,Kuning n Putih..

Pembahagian group diberi..
dekoration, makanan, dll...
nieyl dieorg invite dlm group decoration laaa...hihi..
tak ade kreatif mana pun la nieyl nie..
 Barang² atas meja tu...yg pasti xde satu pun hasil keje nieyl ye..
itu semua kakak² programmer dn pegawai yg buat..
see..baru skit cantum pun dah mcm wow!
hahaha..time dieorg sibuk deco nie..nieyl x dpt join..
sbb nieyl ade projek nieyl nak buat...apakah??huhu..
time nie baru 30% siap...nak tgk bila semua nyer dah siap..
nanti kan la entry akan datang yea...
ok nak g lunch..lapa...kbai.

-LOVE uolls-
 

4 comments:

  1. Assalamualaikum Nieyl,

    Sambutan Hari Raya office sis semalam.. Ada jugak pertandingan..

    ReplyDelete
  2. seronok yer sama2 jayakan program...meriah sungguh orang2 opis ni beraya...saya full time mommy, errr tapi meriah la jugak raya saya..hehee

    ReplyDelete
  3. sonoknya dpt rmai kwn2 leh deco2 cmni...kami sini...takat leh sedia mknn je la

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...