#throwback Menu Raya ke-5 kelassss kau jahhhh!

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Selamat Pagi uolls..
ha..hari ini muka masing² ada senyum atau masam mcm limau kasturi?
hihi..weekend pergi mana aje..
Open house berapa banyak semalam?hihihi..
Rezeki di bulan syawal nie..
byk jemputan open house..
semoga mereka semua dimurahkan rezeki..Aminn...

hari ini saja nak throwback story awal² syawal hari tu...
Raya ke-4 dah start masuk office..sampai raya ke-5..
start raya ke-6 dah cuti panjang cikit...
Biasa la klu awal² masuk office memang semua org masih bercuti..
tinggallah 3 4 org je dalam satu level..

Cafe pun tutup..yang sekitar dengan nya pun tutup..
yang adok tu hah kedai mamak..tapi tak pergi laaa..
sebab time tu wah anak tekak berselera gajah...haha..
nak makan pizza hut...ewah² kau..

Paling dekat ngan office pun Alamanda...
jadinye..ke Alamanda lah untuk penuhi selera anak tekak nie...
hihi..time tu okey la tak ada ramai org pun...
sebab orang balik kampung kot..hihi..
service pun okey..cepat.. =)
Actually gambar nie kteorang amek sebab nak anta kat kawan yang sedang enak makan
lemang ketupat kat kampung tuh..hihihi..kasi jeless...
Dulu masa mula² start makan kat pizza nie..benda yang paling tak di sukai adalah..
mushroom soup....tapi skrg semangkuk leh abis..hahaha..
sebelum pizza sampai..benda nie sampai dlu...sori nieyl x ingat apa nama makanan nie..
tapi sedap jugak laaa...cuma x leh perabis la semua...
sebab nyer makan berdua je pun..tak abis tu tapau bawak balik =)

Thanks kak Zura..sebab sudi belanja anak tekak nie makan..
kata nya hadiah besday bulan 3 hari itu..wah!thanks sesangat =)

Okey lah uolls..Pagi nie ada perhimpunan pukul 10 nanti..
doakan semoga mata tak mengantok..telinga terpasang..
eh..terpasang?selama nie tak terpasang ke?hahaha...
yg faham tu..faham laaa...yang x faham tu...
tak yah pening kepala nak faham =P


-LOVE uolss-
 

2 comments:

  1. sedap tu .... raya2 mkn western ....rajinney ko kerja wei

    ReplyDelete
  2. lari dari makan ketupat lemang ,kan. boleh mabuk jugak tu. kalau badan jns berangin mau le sakit badan pulak hihihi

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...