06 August, 2015

Kuat Pengaruh Upin Ipin

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Selamat Pagi uolls...
bila tiba masa nya sibuk..tak menyempat nak update..
Semua sihat?Alhamdulillah kalau sihat semua..
jaga kesihatan okey..

Last week singgah kat D'pulze Cyberjaya..
Niatnya nak pergi Daiso je..
sambil lalu tu nampak la kat ruang tengah² tu ada maskot Upin Ipin..
so,tengok² lah sekali...
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
 ternampak someone yang macam kenal je atas pentas tuh..
sekali nak buah sendiri..hahaha..
Budak² suka lah bila ada Upin Ipin...
time nie sesi main game ngan upin ipin..
Anak² kena pilih kategori..n upin atau ipin kena buat gaya...
and than kena teka...
Anak buah nieyl dapat jawab 2 soalan ..xde rezeki..
Tak apa...lagpun budak suka² je janji dia enjoy kan...
Tapi last part tu..sesi bergambar ngan upin ipin..
time nie nieyl dah bergerak ke daiso..
sempat jenguk dr atas laa...
upernyer bukan golongan kanak² je yang suka..
Warga emas pun ada tau..yang nak bergambar ngan Upin Ipin ni.. =)

Semoga terus membawa pedoman,pengajaran yang baik² untuk anak² kita =)

-LOVE uolls-
 

7 comments:

  1. Alhamdulillah... akhirnya kakak dpt masuk rumah Nieyl ni
    Dah berhari-hari tau tak boleh masuk. Bila klik aje memula ok masuk kotak komen dia hilang. Kakak ada whatsapp Nieyl inform tapi mungkin Nieyl dah tukar nombor telefon ye.

    Apa pun bukan budak aje suka upin-ipin ni Nieyl, Kakak dgn abang pun suka tau:)

    ReplyDelete
  2. kite tak jejak lagi shopping mall baru ni...macam best je..

    ReplyDelete
  3. JM SINGGAH > http://jmbelog.blogspot.com/2015/08/jom-kunjung-mengunjung.html

    ReplyDelete
  4. anak2 kite takut ngan maskot ... hahahhaha

    ReplyDelete
  5. hehehe.. aniamsi melayu yg berjaya

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)