Heel yang sangat wow!

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Meh petang² kita cuci mata yang mengantuk tu..
tahu uolls mesti mengantuk kan sebab baru pas makan..hihi..
Nasib baiklah badan nie comey²..
kalau tak comey nak jugak merasa..apa rasa pakai heel yg wow nie kan..
Cantik mmg cantik design dia..
Tapi kalau tergolek..sia² je jadi bahan viralkan...
 Ini kalau pakai mahu berjalan mcm raksasa nie..
setapak..setapak..bilanya nak sampai entah...
Designer macam tak ada idea je..nie orang berjalan tunduk ke depan..
tersadung batu...berdarah kepala...


 Pelik²  pula tgk heel dieorang nie...Tak ada tumit pula yg nie...
baru nak belajar berjalan agaknyer yea...terjengkit²..haha..
 pakai heel yang baru 3inci pun rasa nak tercabut pinggang ngan kaki..
ini kan mcm atas nie..patah 2 pinggang pastu..
Mak kau!ade sesiapa yang berani nak mencuba ke...


heel nie mungkin 2 in 1 kot..boleh bawak berenang kat laut nie...hahaha...

Macam² lah..nak cantik..nak berfesyen boleh..
tapi jangan sampai menyakitkan diri sendiri...
yela..nak berjalan pun susah..nak berdiri lama² pun x stabil...
kena lebih berhati²...pastu mesti emosi ngan jiwa tak tenang kan...
so, buat apa berfesyen tapi tak happy...kan...

so, berfesyen ikut keselesaan masing²...=)

-LOVE uolls-
 

4 comments:

  1. Takut tengok.. Ade ke org pakai..

    ReplyDelete
  2. huhuhu mau terseliuh kaki pakai tu wei ... hahahha

    ReplyDelete
  3. mcm merepek aje la fesyen heels ni !
    tak cantik langsung :(

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...