DIY Sampul Raya #projekraya2015

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

hai uolls..bila otak dah membeku memikir hal kerja..
Take break 5 minit..untuk relaxkan fikiran daripada berfikir...
Nak share kerja last minit masa projek raya lepas...
group deko nak sampul raya tema KUNING,HITAM, PUTIH..
kalau sampul kuning tu ada je..maybank punya kan..
kalau putih ngan hitam tu mana lak nak cilok kan..
Ada up picture nie kat IG..ini lah projek nyer...
 Berserah n draw kat PS...untuk pertama kalinya okey...
 Print n cut..gam...
 Tadaaa...cantik tak?hihihi
Ini lah hasil untuk pertama kalinya...
Boleh pulak kakak² opis nie nak order untuk raya tahun depan..
huhuhu...idak la kot..sebab untuk diri sendiri pun beli ngan my biras...
sebab memang bisnes sampul raya every years =)

kalau untuk diri sendiri okeylah kot..
tapi x tau laaa...tetiba tahun depan cakap lain pulak kan..hihihi...

Sebenarnya kan..setiap yang berlaku itu ada hikmahnya...
contohnya..start masuk kerja,tidak pernah tahu apa itu photoshop..
tapi selalu membaca..tgk toturial..belajar dari situ..
lama kelamaan,apa sahaja kita boleh buat..yang peting,kena belajar..
dah pandai pun..kena terus belajar..

Sama jugak dengan Amalan kita..
tanggungjawab kita sebagai hamba Allah..
setiap hari kita kena usaha untuk dekat dengan-NYA.. =)

Ok uolls...
nanti kita sembang lagiii...


-LOVE uolls-

#Youareresponsibleforwhatyousay 
#OneSmileCanChangeTheWorld

 

7 comments:

  1. cantik sgt...boleh la Fidah tempah untuk next year kan...teringin gak nak buat sampul ada muka Fidah dan husband..tapi tak berapa pandai sangat..

    ReplyDelete
  2. comel sampul raya awak..
    saya punya guna yang company je..huhu..
    sape lambat, dapat duit raya tak bersampul la jawabnya

    ReplyDelete
  3. serius buat sendiri? lawa laaa.. mcm nk try buat la pulak.. eheheh

    btw, jgn lupa daftar second extra income dgn Amora secara free :)
    http://emyyyyemyyyy.blogspot.com/2015/08/free-income-with-amora.html

    ReplyDelete
  4. Ehh... cantiklah Nieyl.
    Boleh jual ni. Tahun depan kena buat awal-awal boleh jual kat bazar ramadhan:)

    ReplyDelete
  5. Singgah tghari..cantik lah..hehehe

    ReplyDelete
  6. cantiknyeee..kreetip sungguh nieyl..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...