DIY : props booth #Projekraya2015

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

This time nieyl tak buat sendiri untuk props ni..
tahun lepas buat sendiri..Tapi tahun nie
Minta tlg my biras design kan ikut apa yang nieyl nak laaa..
orang kalau dah memang kreatif..bagi apa pun la..Insya'Allah...
nampak simple kan..tapi memang nak buat simple cmtu...
tidak mengikut tema..sebabnya next year..
Kalau dah tak kerja kat sini..
atleast benda nie boleh guna banyak kali kan...=)






Gunting..tampal...gunting..tampal..
nieyl buat ngan kakak² opis nie sebab rushing time tu nak cepat...
Tak boleh buat sorang²...buang masa...
So,andai kata sesiapa nak design ni untuk props tema hari raya tahun depan..
boleh emel okey...=)

-LOVE uolls-
 Sign Blog photo sign blog_zps0lh8t4jo.png

9 comments:

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...