DIY kad by nieyl

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Perut dah mula berbunyi²..
minta masukkan makan..haha..
sebelum tu meh nak update sikit..
last week punyer projek la nie...
Sorang kakak dr sektor nieyl naik pangkat..
so,berpindah ke jabatan lain..
sebagai penghargaan kami nak buat kad..
Kononya nak nampak canggih nak guna software sedia ada la..
so,tinggal nak print aje laaa..
tetiba idea gila nak buat DIY kad pulak..
adoiii..ko nie nieyl...mengada² betul...

Nasib baiklah sempat siap okey..
itu pun dah la buat sorok²..
sebab takut orang yang kita nak bagi kad nie nampak..
dah tak surprise kan...

Nak tengok tak??
tapi simple² je...yang penting ikhlas dr hati okey..haha...
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
Kalau tengok kad nie secara real...
dia macam 3D..awan tu timbul..
bunga timbul..hihihi..
Ucapan dari BOS dan kakak² 1 sektor..
Yang nie, poket gambar...
nieyl sempat buat kan beberapa gambar paloroid..
tadaaaaa..ini lah diaaa...

Okey tak?
Simple² je..yang penting usaha,penghargaan,ikhlas dr hati kami² ini..
selain kad kita ada bagi kain pasang dan shwal jugak =)

Walaupun berpindah dalam putrajaya nie jugak..
terasa n terkesan jugak bila dah tiada depan mata hari² kan..
semoga lebih berjaya di tempat baru..
We love u...

-LOVE uolls-
 

6 comments:

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...