Congo Bar By GiveGifts

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Selamat Pagi Uolls..
Dah lama rasanya tak update gambar makanan..
so, hari ini nak up satu entry pasal makanan...

Sebut je Congo Bar mesti tahu kan..
Rupa dan rasa kesedapannya..
haha..jangan nak meleleh sangat liur tu yea...

Last week MIL cakap nak buat potluck ramai²..
Jumaat malam sabtu tu..
dengan beberapa jiran MIL laaa..
so, masing² dah pilih nak bawak apa...
MIL masak nasi lemak,
Lepas tu ada laksam, Kuih Muih, ayamas,
Kek, aish,,,macam² makanan ada la...

So, menantu nie dah pening fikir nak bawak apa..
last² try wassap kakak opis minta dia buat kan caremel..
Tapi yela wassap dia pun dah khamis malam jumaat...
mcm tak sempat pulak kan...Pastu dia bagi cadangan...
Tempah Congo Bar..
 Tetamu semua cakap sedap...tapi memang sedap pun..cuma manis..
Sis tu bukan saja buat congo bar nie..
macam² jenis kek laaa...
Sebelum puasa tu kakak opis tempah Victoria Sandwich..
pun sedap sangat²..

Bukan itu je service pun tip pop tau...
siap ada delivery lagi yang mana berdekatan..
so,warga² putrajaya...
Boleh la try okey...

Untuk Lebih Lanjut Boleh tengok gambar² jenis kek yang boleh di tempah :

Facebook : Give Gifts


-LOVE uolls-
 

8 comments:

  1. Sekarang buat business macam ini memang boleh menjana duit
    Apa lagi kalau service dan rasa tip-top - org suka

    ReplyDelete
  2. menarik .... rajin memangt boleh baut duit .....

    ReplyDelete
  3. naru tengok dah teliur dh.. hehhehe..

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah. Trima kasih byk2 sis nieyla atas review blog ni. Terharu saya... berkenaan manis tu, saya take note & akan improvise spy smua org rasa just nice jeeee... biar congo bar kurang manis, asalkan lebih manis dalam senyuman. ;-)

    nanti leh try yg lain2 lak. Mudah2an kena dgn taste nieyla. Once again, thank you thank you thank you so much!!!

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum
    singgah ptg
    hari ini bz sangat x sempat nak BW

    ReplyDelete
  6. aida x pernah makan lg congo bar.
    ada ofismet buat. and dia jual :)
    lom pernah order hi hihi...yg pasti nyer mesti sedap.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...