#throwback 2 hari sebelum raya

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Selamat pagi...hari kedua bekerja di saat masih ramai lagi yang bercuti..
agak sunyi jugak laaa..mcm dalam library..hihi..
So,hari ini kalau perhatikan ada lah dlm 5 6 org yang dah start bekerja..
itupun workstation masing² jauh..
Tak apalah..esok KITA lak start cuti..hahaha..amekaw..
orang dah naik kerja..diri ini baru nak bercuti rayaaa...

Okey lah jom throwback sikit 2 hari sebelum raya..
Kerja gomen start 2009..so,tahun nie masuk kiranya tahun ke 6..
tidak bercuti raya yea kakak²...
selalu menjadi orang yang terakhir bekerja..
sebabnya tak balik kampung...
sebab tak ada kampung dan rumah mak and umah mak mertua..
terlalu dekat ngan umah..(jodoh uolls)


Bila jodoh dekat nie uolls..banyak kebaikannya..
yang pertama nyer penjimatan dr segi kewangan..
Tak perlu nak servis kereta..tak perlu nak spend duit minyak byk..duit tol..
tak perlu bangun pagi² nak bergerak balik kampung...hihihi..

yang paling penting bila dah berkahwin..tidak perlu bergaduh..berebut nak balik kampung mana..
Sebab hampir setiap tahun sama je rutin hari raya =)
Lelebih tu nanti next week kita story okey..
Nak story skrg..ramai yang masih bercuti kan..hihi..

* pengumunan untuk duit raya seindah syawal akan diumumkan bila² masa sahaja

seindahcerita: Jom like fan page nieyl (klik SINI)
 

4 comments:

  1. Saya pun dah mula bekerja semalam..Selamat Hari Raya!!!Maaf zahir dan batin..

    ReplyDelete
  2. itu untungnya kwin dkt ye kak.. jodoh =)

    ReplyDelete
  3. Saya pun kawin orang dekat jugek. Tapi dalam sehari 2-3 kali dok ulang alik rumah mak & mentua .. haha

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...