Thank You Uollsss

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Selamat Petang uolls...
Tak nak bebel panjang..just nak cakap thanks kat uolls..
yang mana semua tahu masalah nieyl 2 3 hari ini...
pasal duit tak keluar di mesin atm..
Ada yang mendoakan sama untuk dipermudahkan urusan nieyl..

Alhamdulillah...hasil dr hantar emel ke bank tersebut..
petang tu duit dah di masukkan..
Syukur Alhamdulillah...baru boleh tarik nafas legaaa..
Bila dah duit masuk..ujian yang baru mai....
start semalam en.suami demam panas..td balik rumah sekejap..
masih lagi panas...Hmm..hopefully esok lusa kembali sihat..
sbb banyak benda x setel lagi...

seindahcerita: walaupun di alam maya..tapi terasa dekat =)
 

5 comments:

  1. Sha doakan semoga Suami Nieyl cepat sembuh...

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah..moga suami niely cpt smbuh

    ReplyDelete
  3. rsnya ada baca entry tu.. alhamdullah la.. rezeki x kemana kan

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah..kalau rezeki berkat, Insha Allah Dia tolong

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...