Terkeluar dari niat sebenar

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Selamat Petang uolls...
kebekuan duduk kat office kebelakangan nie...
ini belum minggu depan bila dah ramai balik kampung nie..
memang kena beli sarung tangan, stokin..
letak air mineral pun boleh sejuk nie..

Ni cerita ahad yang lepas lah...
Memang dari rumah lagi niat di hati nak beli makanan kucing..
Sebab makanan kucing menang tak ada langsung..
kesian anak² bulus kat rumah tu kan...

Sebelum tu pergi alamanda nak tengok kalau² ada kasut yang berkenan di hati..
biasalah kalau pergi ke alamanda tuh tempat lain tak di pergi nyer pun...
kalau tak carlo rino..ke primavera...
hihi..jangan tanya kenapa yea..
sebab tak ada jawapan..hihihi..

Pusing punya pusing..jumpa la satu kasut yang simple..tapi heel laaa..
Sbb tahun nie mmg nak pakai heel sbb tahun nie baju raya meleret..huhu..
nak tengok baju raya?hihi..x boleh la...time raya la nanti yeaaa...
surprise²..

Kebetulan MIL ngan adik ipar buka puasa kat alamanda..
so,lepas buka tu plan nak pergi beli makanan kucing kat ioi mall putrajaya tu..
MIL pun nak ikut..nak cari kasut katanya...
Lepas beli makanan kucing tu..ikut sekali la MIL cari kasut..

Carik punya carik..last sekali nak tahu kedai apa yang MIL masuk??
hihihi..CARLO RINO haha..sbb time kat alamanda tu..mmg keras hati tak nak masuk..
sebab takut tak boleh kawal nafsu membeli ini..
adoi...MIL dah masuk..dah belek² kasut...

Dengan tidak sedarnya..diri ini pergi ke kaunter jual purse/wallet..
mula² tu tengok aje..sekali promoter yang kerja kat situ kenal..
sebab pernah beli ngan dia kat butik CARLO RINO Alamanda..
sekali tersangkut jugakkk..terbeli satu purse..Oohhh nnooo....
so,ini lah hasilnya...boleh tunjuk bag je...
dalam dia nanti pakai raya baru tunjuk nyer..hihihi..:P

okley lah dah membebel panjang dah petang nie...
tangan pun sejuk membeku dah nie...
esok kita jumpa lagi di n3 baru yea...

Selamat berbuka uollssss...

seindahcerita: buka nie nak makan durian..yumyum...
 

5 comments:

  1. perempuan biasalah..ade je benda lain yang dibelinya..hihi

    ReplyDelete
  2. hari tu berkenan satu kasut kat primavera...tapi lum membeli lagi...

    ReplyDelete
  3. carlo rino memang selalu gugat iman aida jugak.
    sib baik thn ni cut bajet ha haha...

    ReplyDelete
  4. Hahaha.. kita perempuan dalam x nak2 tu mesti terbeli juga..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...