Respect Uolls Tau..

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Selamat pagi uolls...
Macam biasa hari² kena keluar awal dr rumah..
kalau boleh sebelum pukul7..
walaupun jarak office dgn rumah hanya 10-15minit..
Diwaktu pagi macam nie...
sepatutnya 15minit jadi 30minit..
Bergantung pada jumlah kenderaan di hadapan ku ini..

Siapa kata duduk putrajaya nie tak hadap jem..
hadap jugak cuma tak seteruk mereka² yang bekerja di area KL,Shah Alam sana..
Kalau yang panjang tak berapa nak panjang nie pun rasa dah merungut dlm kereta...
Apatah lagi uolls yang hari² kena mengadap kat KL sana tu..

Respect Uolls!
Yang paling tak best di waktu pagi..
bila kita sibuk nak pergi kerja...lori dan bas kilang bukan main banyak yea..
Tak kisah la klu banyak mana pun tapi yg geramnyer...
duduk lorong kedua...pastu bawak slow...
adoi...gler tak panjang belakang kereta kita dengan kereta lain...

Lepas tu,kan ade 3 lorong...
pelahan..sederhana..laju...
kalau rasa tak rushing nak pergi kerja...
drive pun very romantik..
apa kata masuk lorong kiri sekali...=)
Jangan la duduk lorong tengah...
kesian kat kami² nie yang memang drive 100km nie..

Nak memotong satu hal lagi..lorong laju kereta..
Ya Allah..berderet²..jadi,terpaksa la redha dalam paksa..
duduk belakang dia sampai ada peluang untuk memotong.. =)

Pengajaran nya..
Dalam pemanduan kita kena byk bersabar...
relax...cool...
tapi klu dah gitu je hari² mahu nak sabor nyer..hahaha...
Okey lah uolls..selamat bekerja semua....

-LOVE uolls-
 

1 comment:

  1. Saya pun jenis tak sabar kalau dam kereta. Tapi saya dah tahu macam mana nak overcome. Kita rilek je bwk pun romantik2. Layan lagu ke ape ke.Sebab rush mcm mana pun sampai ofis waktu yg sama.Bila drive rilek2 ni, tahu-tahu je dah sampai ofis..Hihihi..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...