Purple Belah Mertua Raya 2015

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Semalam dah abiskan story mori pasal raya satu belah je kan..
okey entry pagi nie nak up story mori belah mertua pulak...
Tahun nie sambutan raya very sederhana..
sebab first year beraya tanpa ayah mertua disisi..
Setiap yang hidup akan mati di akhir perjalananya nye..
Semoga Ayah ditempatkan bersama orang² yang beriman..
Al fatihah

Belah mertua,nieyl ada 3 adik ipar..2 biras..
keluarga kecil kami..InsyaÁllah tahun² akan dtg..
berkembang dengan jaya nya..Aminnn....

Okey gambar² kat bawah nie semuanya berlaku pada raya ke-2..
sebab raya ke-2 memang akan ke belah en.suami..
Kononnyer nak tema purple sgt kan...
amekaw..keluar sudah baju kerja ku dalam almari..
sebab klu ikutkan raya tahun nie xde baju warna purple..
Tak apa lah..baju keje pun baju keje laaa...hihihi..
 sebelum sesi bergambar kenangan, setup² dulu...
 bila sah setup... touch up² muka pulak.. 
 Ini lah keluarga kecil kami belah en.suami...
Unik keluarga kami nie..Biras/adik ipar/kakak ipar adalah kawan sekolah =)

peace yooo..
Masing² bila bergambar mcm nie laaaa.....

Walaupun muka masing ceria tapi dalam hati tetap sedih..
bila teringat kat aewah ayah..:(
Tapi semua kena kuat..untuk teruskan kehidupan masing²...

Bila dah abis beraya kat rumah mertua..
masing² pulang membawa haluan raya masing²...hihi..
nieyl ngan en.husband pergi raya kat kampung belah en.suami kat beranang..
Adik ipar ngan isteri dia pergi beraya belah ayah dia pulak kat area banting..
2 adik ipar,biras ngan mak mertua ke kuala selangor..
beraya kat belah sana pulak..hihihi...

*************************************************
Balik saje rumah..tukar pakai baju raya...
haha...idak la pakai baju koje..hihihi..
penat tau tempah banyak² baju raya...tapi raya pakai baju keje..huhu..
Baju kedua untuk raya dress jugak..
cantik tak?hihihi...over mak nenek betul...

Okey..dah time rehat hari jumaat =)
selamat berehat semua..

-LOVE uolls-
 

7 comments:

  1. baca entry ni rasa kembali mud raya (^___^)

    selamat hari raya (^___^)

    ReplyDelete
  2. wahhhhhhhh3, hhee~ selamat hr rayaaa okayy~
    meh singgah komen siniiiii, #support gituu.. jgn gelak yoooo

    http://nonasani.blogspot.com/2015/07/photo-challenge-balik-raya-2015-nona.html?

    ReplyDelete
  3. senang betul rumah mentua dekat2 ni. xyah nak kalut. cantik dress tu.

    ReplyDelete
  4. Klu dekat mst senang kan..hehe

    ReplyDelete
  5. Bestla adik iPar,kakak ipar, biras kwn sklh...

    ReplyDelete
  6. Cikna thn ni adik yg sponsor baju, warna xsama tp fesyen mesti sama...;-)

    ReplyDelete
  7. warna febret., best la semua sporting nak bergambar. kalau tak ada sesetengah tu yang malu - malu. nak amek gambar pun tak semangat kalau time raya- raya pun nak buat perangai

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...