Mengemas bermula dengan tudung

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Hai uolls..dah start mengemas rumah ke nak raya ni?
alahai...kat opis pakat² dengar lagu raya..amboi...semangat hampa naaa...
mentang² next week semua dah pakat balik kampung...
lenggang putrajaya next week..huhu...

Nieyl tak abis lagi mengemas rumah..
last week baru start mengemas..tapi cume sempat mengemas tudung aja laaa..
haha..sebab husband dah bising tudung banyak sangat..
sampai tempat gantung dah tak muat..so,mana² yang xnak pakai..
asingkan..cuci sedekah kat orang...
tudung awning banyak sebenarnya..tapi yg nie sahaja yang nak simpan yang lain..
sedekah kat orang..sbb dah jarang pakai tudung awning...
area bawah nie bawal,shawl..
Dah penuh..so,dengan harapan nak beli tempat tudung lagi satu..
sebab skrg tgh minat pakai shawl dan bawal hihihi...

MIL mai rumah tgk tudung,kata dah macam kedai tudung dah..haha..
seindahcerita: yeay...dah dapat tukar duit raya....
 

12 comments:

  1. banyaknye..memang macam kedai tudung

    ReplyDelete
  2. Banyaknyaaaaaaa.. bagus niat murni tu semoga Allah permudahkan semuanya :)

    ReplyDelete
  3. Banyak nye tudung..Tapi pompuan mmg cam ni kan?Hihihi..

    ReplyDelete
  4. Haah dh mcm kedai tudungg..baguus juga sedekahkan kat orang dri terbiar bergantungan..

    ReplyDelete
  5. wahh kemas nye ...klu aku la kan dik tudung bawal ai campak dlm bakul...klu nak pakai korek dlm bakul kah kah kah

    ReplyDelete
  6. nak alamat ke nak bg tudung tu? hahahaha

    ReplyDelete
  7. aida ni hah, bukan setakat tudung aida aje, tudung anak2 dara berdua tu lagi hu h hu...
    bilik belakang tu penuh dgn tudung.
    semua guna. aida masih pakai tudung awning.
    tak reti pakai shawl :)

    ReplyDelete
  8. Fiza belum kemas ape lagi Nieyl..kemas sekali last minit lah kot nanti :)

    ReplyDelete
  9. dah lama x pakai tung bawal dngan shawl.. xpandai dah...
    Selalu pakai tudung yg ada awning jer..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...