Dimana dia duit saya

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Hampir setiap hari bangun tidur..
nak selalu berfikiran positif..tidak kira dalam apa perkara pun..
Tapi dalam pada kita berfikiran positif nie..
Akan ada dugaan dan cabarannya..

Masuk hari ini dah 4 hari report bank dibuat..
dan last pagi tadi call..nak follow up report..
orang tu kata dalam report masih tak ada apa² update..
hellloooo...hari ini dah berapa hari bulan...
next week dah raya..adoi...

Tak kan lah tak boleh nak bantu sesama manusia nie..
di saat kita perlukan bantuan..anggap benda tuh remeh je..
kalau saya nie kaya raya..saya tak kisah..
Ini adoiiihaaaiii...

Bila dah mampu nak berfikiran positif..
Emel aduan telah ku tulis..
so,harap ada good news laaa...
klu bad news jugak tak tahu laaa nak kata apa...

Sedangkan bank² lain boleh setelkan report seawal 3hari bekerja...
Memang lah dalam term uolls maksimum 10hari -14 hari..
tapi sebenarnya kalau nak boleh je kita minimum kan had hari tu kan..
customers mesti lagi suka..n lagi akan guna perkhidmatan yg cepat..
easy ke?mcm x easy je..

Masih lagi berharap ada sinar yang akan menyinari raya ku..

seindahcerita: jangan layan org tgh meroyan..tggu duit tak dapat²...
 

3 comments:

  1. kesiannya kat awk..kalo sy pn akan marah dan sakit ati....harap setel lah sblm menjelang raya

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...