Cerita Raya Part 2

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Selagi gambar² dalam folder raya tak abis publish...
Selagi itulah ada entry RAYA..hihi..
uolls jangan muak yea...
Petang² nie kebanyakkan entry pasal rombakkan kabinet tu kan..
kat opis pun sama gak kecoh kejap...
hari ini hp group wassap non stop berbunyi...huhu..
itulah dia..kuasa mediaaa...

Okeylah nak sambung cerita raya..
Kebiasaanya kalau pagi raya..lepas bersalaman..
Kitaorang sekeluarga akan pergi menziarahi jiran² terdekat...
dalam 3 4 rumah mcm tu..

Sementara tunggu mak..
Kitaorang amek gambar kat area luar rumah mak..
Dalam gambar cantik pulak warna baju tu..hihihi
Ini anak buah nieyl..
 family kakak..
family abg..
with my lovely mom...forever n ever...
 kahkahkah..sampai tak nampak matoooo...
 padahal nak amek gambar sorang je..yang lain sibuk je...
kalau dah hantu selfie...
panas terik bukan halangan..haha...

Ptg ni balik kerja nak terus pergi Hospital (PPUM)
nak melawat my sister masuk ward semalam lagi..
semalam tak sempat nak pergi ada hal lagi...
nanti nieyl update lagi...

Doakan kesihatan kakak saya yea..

-LOVE uolls-
 

6 comments:

  1. haha! jgn berangan dpt selfie sensorang. biasanya kalau dah pegang je hp, start senyum, mesti ada makhluk2 menyelit kt belakang. haha

    ReplyDelete
  2. lagi lagi .. nak lagi gambar raya

    ReplyDelete
  3. Semangat Raya..Tapi tu yang bestnya waktu raya, sebab spent time dengan family

    ReplyDelete
  4. rare jugak warna baju nieyl tu.

    ReplyDelete
  5. Semangat berselfie.. hehehe... Betol lah lawa baju nieyl tuh..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...