Akhirnya wallpaper dapur

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Selamat Pagi semua...hari ini masuk 19 ramadhan kan..
Ya Allah..sekejap saja ramadhan nie..
Semoga ramadhan tahun depan kita berjumpa lagi..
InsyaÁllah...

Actually wallpaper untuk dinding dapur dah beli lama dah...
tak terpasang sebab en.suami bizi memanjang..
bila bulan ramadhan nie byk masa dia kat rumah...
so,selesaikan lah kerja² yang tertunggak tuh...
Alhamdulilla...simple² je pun...
Tak mahal pun wallpaper untuk dapur nie..
beli kat kaison dlu..hihi..pasnag sendiri...jimat kos..haha..

InsyaÁllah untuk ruang tahu,dalam next week kot org kedai wallpaper dtg..
nak pasang ..untuk ruang tamu kena guna yang mahal skit..n org yg pasang pun..
yang profesional...klu x nant..jahanam klu buat sendiri..haha :P

Uolls macam mana persiapan raya?
kuih² raya dah ada?

Nnt nieyl share persiapan raya tahun nie pulak :)
stay tuned...
 

6 comments:

  1. wahh cerialah raya ni heheheheheh cantikkk

    ReplyDelete
  2. wah.. bestnya persiapan..cantik dapur..Saya punya persiapan untuk rumah mak. rumah sendiri biasa-biasa je sebab baru lagi

    ReplyDelete
  3. Dah cantik-cantik ni jgn sampai kena conteng pulak bila anak-anak buah sampai raya ni Nieyl:)

    ReplyDelete
  4. aida da beli juga wallpaper kaison.
    4 rolls aje.
    kat dinding luar tandas.
    kat bilik anak2 dara...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...