What is Consideration?

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Selamat pagi...
Ada sesetengah manusia bangga dengan jawatan n kuasa yang dia ada..
sampai sanggup menindas orang lain yang lebih rendah jawatan dr dia...

Ingat lah bahawa kuasa dan jawatan tidak akan ke mana² pun...
rezeki yang Allah beri itu jika tidak di gunakan dengan baik..
ada balasan nya... 

Dah la pagi ni pintu tak boleh access..terpaksa tunggu depan pintu..
bila dah boleh masuk..boleh pulak dia off aircond...
wah!bila xde manusia dalam floor nie..ko boleh pulak on aircond..
apa laaaa...x faham laaa...

seindahcerita: semoga Allah buka pintu hati mereka ini...Aminn
 

5 comments:

  1. NAK HALAU SECARA TERANGAN LA TU ..PELIK BETUI BKN OPIS SAJE PINDAH KAN ... PINDAH PUN BERBAYAR KOT SEWANYA

    ReplyDelete
  2. agreed la jugak...
    respect ~ penting !

    ReplyDelete
  3. same je mcm kt opis ni..tp bkn pasal aircond sebab ekon centralize..
    pape pun, sape pun kite, xkesa la awk di atas ke di bwh, yg penting respect!

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...