16 June, 2015

Tips kurus adalah...

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Tak ada maknanya nak bagi tips² kurus nie laaaa...
sendiri pun tak kurus² lagi ni...haha..
semua orang pergi meeting...
Tinggallah PA keseorangan di sini..

inilah dia tangga yang diri ini kena naik everyday..haha..
bak kata bos..tak apa..boleh kurus sikit...
yela bos...itu kalau boleh kurus...

Adoi..disebabkan nak naik tangga tinggi tu..
kena make sure sampai kat parking sebelum 7.15 pagi..
kalau tak..memang semput la sampai kemuncak..hihi..
naik tangga tinggi ni tak boleh rushing²..
semput...pancit..kena relax je naik..huhu...

harapan harap² bulan puasa nie kurus la sikit..hihihi..:)
seindahcerita: untung orang dapat parking kat Basement...
 

4 comments:

  1. tgk saja pun dh semput hehehehhe

    ReplyDelete
  2. slowly pon takpe baru la rasa nikmatnya naik turung tangga.

    ReplyDelete
  3. hadoi...
    memang mencungap kalu aida naik.
    kat opis ni alhamdulillah xde tangga :)
    tapi tu la, kalau ada tangga otomatik eksesais kan.
    hu hu hu...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)