Tester² kuih raya

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Kalau dah nak bermula bulan ramadhan..ha...bermula jugak la tester kuih raya..
Mcm² jenis kuih la boleh rasa..kalau ikutkan plan tahun ni..
Tak nak beli kuih byk²..sebab selalu tak abis...
sebab raya kan buka nyer ade kat rumah sgt pun..
lelagi² raya tahun nie cuti raya tak panjang mana pun...

Sampai² je office pagi ini..
nah!amekaw...ntah siapa yang bagi pun tak tahu...
sebab tak tinggalkan apa² noted pun...
so,kalau makan pun..tak tahu nak order kat siapa..haha..

Setakat ini nieyl dah order 2 jenis kuih..
1 Romi Puratos
1 tart kuril

Yang lain² tak tahu lg...dekat² nak raya kot baru beli...
yang penting sekarang nie...tggu gaji,nak p amek baju raya kat kedai...
dah siap dah rasanya tuh..hihi...

seindahcerita: bos 2 hari cuti.. :P 
 

10 comments:

  1. wah~ kat opis is takdak lagi kuih raya... baru ada yang tanya-tanya ja... nanti musti sampai kuih raya untuk di test tu (^____^)

    ReplyDelete
  2. selamat pagi nieyl...

    amboii laju dah ade tester kuih raye...akak tak order pun lagi nie....rasenye beli kepek2 jek kot hahaahaha senang....tahun ni mcm tak meriah laa nieyl...tak byk tester plak dapat...akak baru dpt satu tester jek.....

    ReplyDelete
  3. salam...comey & lapang je tgok blog ni..best lagu

    ReplyDelete
  4. Assalam, amboi Nieyl, fast n furious, baju raya dah siap dah? wahhhh..boleh dah pakai bulan puasa muahaaa...

    ReplyDelete
  5. byknye..kat opis akak nie pun mcm dh menuju nak bg2 tester..hhehe

    ReplyDelete
  6. la ...teknik marketing yng salah la tuh adui la... kan dah rugi ..kankan kot sedap nieyl nk order

    ReplyDelete
  7. Weyh....nape mcm pelik jer nama yg Nieyl order tu? Romi puratos ? Tart Kuril...tak pernah dengo mak....

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...