Senarai Pemenang I Love Giveaway Seindahcerita By Nieyl

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

First of all kan..nieyl nak ucapkan terima kasih sebab sudi join giveaway nie..
dan yang lebih penting thanks jugak pada sponsor² nieyl..
InsyaÁllah akan datang kita buat lagi..
lebih ramai sponsor..lagi meriah :)

Okeylah tak nak buang masa,,
uolls mesti dah tak sabar nak tengok no siapa yang bertuah tu kan...
jom²..

Tempat Pertama
Tempat kedua
Tempat ke-3
Tempat ke-4
Tempat ke-5
Saguhati
Tahniah kepada semua pemenang..
pada yang tak menang,tak apa...
InsyaÁllah...nnti nieyl buat lagi contest jangan serik join tau..
mana tahu ada rezeki lagi nanti :)

Kepada semua pemenang..
Sila Emel butiran berikut pada nieyl..
nieyl.puteriimpian@gmail.com

BUTIRAN TEMPAT PERTAMA-KETIGA

Nama
Tempat ke berapa..
Alamat
No.H/P

BUTIRAN TEMPAT KE EMPAT DAN KE LIMA
Nama
Tempat ke berapa
Hadiah (Tranfer or Pos )
No.H/P

BUTIRAN TEMPAT SAGUHATI
Nama
Tempat ke berapa
No.H/P

PERHATIAN!SILA EMELKAN BUTIRAN SEBELUM 4 JUN 2015.
SEKIRANYA PEMENANG GAGAL EMELKAN BUTIRAN PADA
TARIKH YG DITETAPKAN,
CABUTAN NOMBOR AKAN DILAKUKAN UNTUK MENCARI
PEMENANG YANG LAIN.
HARAP MAKLUM :)

seindahcerita: bestnya dapat hadiah

 

8 comments:

  1. no 25.. kenapa x no 26.. huhuhu btw tahniah buat semua yg menang...

    ReplyDelete
  2. no12 napa tak no 13 hihii tahniahh kalau peserta 12 xmau bg ana jer lah yerr

    ReplyDelete
  3. Ala, sipi2 je lagi..hehe..papepun tahniah buat semua pemenang :)

    ReplyDelete
  4. camne nak tau kita no brape

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...