Review IG : Casing Handphone

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Sebelum bercuti 2 hari..saja nak buat review sikit..
mcm biasalah setiap review yang nieyl buat..
kebanyakkannya yang nieyl guna dan beli...
so,kalau orang tanya tu tak adalah teragak² nak jawab..
sebab kita dah guna..dah beli barang tuh kan..:)

Okey nieyl ni cepat boring dengan satu benda...
terutamanya handphone dan casing handphone..
jangan tanya lah berapa kali tukar handphone yea..
sebab tak terkira..bukan nak berlagak kaya...
cuma kadang² tu kalau kita betul² dah jumpa yang sesuai ngan kita..
kita akan guna sampai hancur..

So,skrg nie nieyl pakai hp samsung galaxy dous...
rasanya dah dekat 2 tahun jugak la pakai..so far..
yg nie kena ngan jiwa dan gaya hidup nieyl..
so,InsyaÁllah boleh pakai lama lagi..:)

Ok sebenarnya nieyl nak ckp..
nieyl baru je dapat casing handphone baru..
actually bukan dapat..tapi beli..:P
macam biasa la ratu online kan..sah² beli online..huhu..
disebabkan tak ada anak lagi..
muka pun ala-ala budak 20-25 tahun..
so,tak kisah kot pakai casing mcnie..haha..
nak tengok?


hihi..cute kan...
sangat selesa lah pakai..sebab dia jenis getah..
banyak aje pilihan yang dia bagi...



 IG : comeylote_
Uolls yang tercari-carik casing handphone yang comey²..
mcm nieyl punye boleh terjah IG comelylote_ okey...

seindahcerita: malam ni kenduri tahlil kat rumah MIL..

 

3 comments:

  1. sama lah, kira pun pakai hp yang serupa hihihihi. rasa senang kan. nak pulak sebab boleh cucuk dua simkad dlm tu tak payah susah nak usung dua tiga hp kan. tab lagi hihihi

    ReplyDelete
  2. alololo comel nyer casing, nieyl :)
    aida pernah skali sarung kan phone aida ni dgn casing hello kitty.
    anak2 dara aida suka.
    tapi pastu aida tuko. tak sesuai dgn diri yg da tua ni :) ha ha ha...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...