Pemandangan balik kerja

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Selamat pagi...selamat berpuasa semua..
amboi..rata² ramai yang cerita pasal terawih ngan sahur pagi td yea...
nieyl untuk first day puasa tak ada yang special pun..
cuma pagi ini masih lagi mengharap kakak sebelah rumah kejut bangun sahur..haha..
teruk betul laaa kan...:P
oklah saje nak share pemandangan yang hari² nieyl nampak..
time jalan kaki nak ke parking kereta...
Taman hijau...redup...yang penting dengar bunyi air terjun...:)


Pernah skali tuh...start je jalan kaki nak ke parking..
tetiba hujan lebat..peh!nak menangis kena berlari...
sampai kereta dah basah kuyup..sbb time tu mmg xde amaran atau tanda² nak ujan pun..
so,sebagai pengajaran..jangan nak feeling² princess bersiar dekat taman..
hahaha..

seindahcerita: semoga dipermudahkan segalanya di bulan ramadhan nie...
 

3 comments:

  1. hehe..akak penah kene mcm mana nieyl kene..tgh jalan berlenggang kangkung tetibe ujan turun..aduhaiii..parking jauh lagik lak tuh..hadap yolah..hihihi

    ReplyDelete
  2. ha ha ha sabo jer la ye :)

    sesekali berangan jadik princess ok la nieyl.
    irup udara segar...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...