01 June, 2015

Online di rumah hari ini

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Jam menunjukkan 6.30 pagi kepala sangat berat nak di angkat...
Malam tadi sebelum tidur nak telan panadol..
dengan harapan esok pagi akan okey laa..sebab semangat nak pegi kerja..:P

Tapi apa kan daya lebih 2 jam atas katil menahan sakit kepala..
dalam pukul 9 pagi tadi Alhamdulillah...
dengutan kat kat kepala tuh dah hilang...
tu yang boleh mengadap pc sambil check emel bos dr umah...
cuti² pun kena alert ngan emel..takut nanti bos terlepas ape² meeting...

Okey lah..nanti sambung lagi...
Selamat Bekerja semua...
pada yang bercuti...selamat bercuti...:)

seindahcerita: maaf en.husband,isteri mu ini tak boleh tak mengadap pc berjam-jam haha
 

8 comments:

  1. Kesian dia..
    Rehatlah Nieyl. Moga cepat sembuhnya.

    ReplyDelete
  2. Syafakillah Nieyl...
    Take rest..
    Semoga cepat sembuh..

    ReplyDelete
  3. aduhaiii..kalau sakit kepala mmg xleh nak buat ape..rest okayh..get well soon..take care..

    ReplyDelete
  4. makan ubt ye.. moga cepat sembuh .

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)