Menang Vauchers Buffet Ramadhan

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Tarik nafas..Lepas...senyum..sambil mendengar lagu² koleksi raihan..
walaupun lagu dah lama²..masih segar diingatan...
maybe sebab lagu² raihan ni mudah dan mesra telinga...
bertahun² pun masih orang ingat setiap lirik lagu tu..:)

Diri ini bukan la seorang yang bertuah dalam lucky draw ke
contest atau giveaway..tapi tahun nie Alhamdulillah...
lucky tu melekat lah pulak..tahun tuah kot..hihi...
Masuk contest atau giveaway nie sebenarnya saje² je..
nak tambah kenalan..klu menang tuh bonus laa..
Ok lah nak cerita macam mana boleh dapat vouchers nie..
actually time tu frist time follow blog http://www.nazlee.com/  ni..
lepas tu terus nampak giveaway nak cari 5 yang bertuah..beri jawapan yang betul..
so,try jelaaa...tup tup..lorh...no.2 bertuah upernyer..haha...
rezeki...Amin....Alhamdulillah...


Masih belum tunaikan lagi..sebab masih mencarik masa yang free...
Hopefully sebelum 15/7/2015 laaa....:)

seindahcerita: Jangan terlalu bangga dengan power yang dimiliki di dunia

 

6 comments:

  1. tahniah kak Niely...kat BGR mmg makan sedap! huhuhu...

    btw, jawapan akak tu makanan yg paling sally suka kat BGR...takde sebiji nya kalau sally...hahahha

    ReplyDelete
  2. Tahniah Nieyl.. itu yg dikatakan rezeki, jodoh, ajal semua kita tak tahu. Allah dah tentukan itu rezeki Nieyl

    ReplyDelete
  3. hai nieyl tahniah. saya tak berjaya pun

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...