08 June, 2015

IKEA & Kaison

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Selamat Pagi semua...
Selamat kembali bekerja di pagi isnin..:)
adik² yg sedang cuti sekolah tuh..selamat bercuti...
Homework jangan lupa siapkan...

Tak tahu lah nak kata ini kerja gila ke tidak...
Sanggup pergi ke IKEA..Dengan jalan JEM...
Sampai tersesat²..semata-mata nak pergi beli magnet board...
Actually,tak pernah nampak pun magnet board tu kat IKEA..
Tapi ada terbaca menang dieorang beli kat situ..
Faham² jela klu pegi IKEA time² cuti nie...
Cari punya cari jumpa..dah jumpa tu...
G kat kaunter...peh!orang bawak bertroli...
nieyl bawak 1 barang je..haha..tapi die punye Q peh!
nak menangis ooooiii....
panjang glerrrr....awat la x buka kaunter express kan...
 Ini lah dia magnet board ni..nieyl dah x nak letak FM kat pintu peti sejuk dah...
byk yang rosak..sbb panas...lagipun baca mcm² keburukan..jadi takut pulak...
okey yang ni dah siap tampal dah...cuma xde masa lagi nak pasang kat dapur...

Lepas ke IKEA..ke Kaison pulak yea..hihi..
semata-mata nak cari kanvas ↓
Yang nie nieyl nak letak kat dapur..bawah magnet board tuh...
yg nie pun x sempat gantung lagi..sbb en.husband x abis lagi pasang wallpaper kat dapur...
nant dah siap gantung semua..nieyl tunjukkan yea...:)

Okey sebelum terlupa..
Harga magnet board tu RM 44.++
Harga Kanvas tu RM 45.++

seindahcerita: Pening kepala baju raya 6 pasang dah siap..$$
 

10 comments:

  1. sian nieyl..akak kan kadang mcm kesian dekat org yg beratur nak bayar tp pegang satu bende jer..dah la nak beratur bayo tuh mmg kemain pjgnye..

    ReplyDelete
  2. mahai jugak magnetic board tu kan ...

    ReplyDelete
  3. betoi2 raya ni. hihi. banyaknya FM tu..

    ReplyDelete
  4. Banyaknya koleksi FM.. dah lama tak ke kaison dan ikea.. seronok jalan2 walaupun jam ya.. nanti dtang lg utk tengok kanvas tu digantung..

    ReplyDelete
  5. sy jarang sangat masuk IKEA. maklumlah, poket tak berapa nak tebal. ^_^

    ReplyDelete
  6. sukaaaaaa pegi ikea. cuci mata. cuci wallet ekekekekeke :p

    ReplyDelete
  7. aida ni x sempat2 lagi nak ke kaison.
    nak beli wallpaper ~ nak raya dah kan :)

    ikea? rambang mata !!! heaven betul gi ikea...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)